Foto's & reacties

Losse massage aan huis

Kasper heeft zo genoten van de massage! Het lijkt wel alsof hij nu nog blijer is :)

En het is ook zo fijn dat het in de vertrouwde omgeving plaatsvindt, door eigen papa of mama of ander vertrouwd gezicht. 
Kasper kan het alle baby's aanraden!

mama van Kasper

 

 

Losse les babymassage

 

Super leuke babymassage les gehad met m'n dochter Ann. Laagdrempelig en goede begeleiding. Sabine doet het erg leuk. Veel aan gehad. Ann is een nog blijere baby. Dankjewel Sabine!

Mama van Ann

 

 

 

Cursus babymassage

 

Leuke en leerzame cursus! Sabine neemt uitgebreid de tijd om je de juiste techniek aan te leren, waarbij aangeleerde technieken ook weer herhaald worden zodat je het goed onder de knie krijgt. Babymassage is een heerlijk ontspannen moment samen met je baby. Saar en ik heb genoten van deze momenten samen. En uiteraard masseer ik haar thuis nu ook, nog meer fijne momenten.

Mama van SaarDe zwangerschapsmassage was heerlijk!
Ik hoop hem nog een paar keer te mogen ondergaan voordat we overgaan op de babymassage :)
IlonaCombinatie ontspanningsmassage en babymassage

Super lekker en ontspannen baby/mama massage gehad!
Aan de superlach van mijn zoontje was te zien dat hij er zichtbaar van genoot! Ik ga zeker een vervolg afspraak maken. Dankjewel Sabine.
Jamie

Kennismakings les babymassage


Hele fijne, relaxte sfeer met alle aandacht voor mijn dochter. Tijdens de les werd er goed gekeken wat zij prettig vond en wat niet. Veel zin in de cursus!
mama van Lotte
Cursus babymassage

Wat een heerlijke momenten waren dat afgelopen november op de woensdagochtend! Dankjewel Sabine voor de fijne cursus babymassage.
Veel geleerd hoe een baby-tje, of eigenlijk een klein nieuw mensje op deze wereld te wereld, te masseren en haar lichaampje je laten ontdekken. 
Er was alle aandacht en tijd om te kijken wat mijn meisje fijn vond en even nodig had. Heel leuk om samen te doen, ook de interactie met andere cursusmama en mooie dochter was erg leuk!

Een aanrader voor een mooi moment samen!
Tot in het volgende jaar, dan komen we zeker nog een keer.

 

 

Ontspanningsmassage

 

Totaal ontspannen met een licht slaaphoofd zit ik hier op de bank na te genieten van de heerlijke ontspanningsmassage die ik net van Sabine gekregen heb! 

 

In alle dagelijkse drukte van het gezinsleven, is het een heerlijk cadeautje om als Mama even neer te mogen ploffen en te mogen genieten van een massage in je eigen huis.

Ik zeg een grote, fijne aanrader voor iedere (vliegende) moeder! Bedankt Sabine!


Cursus babymassage

Ik heb deelgenomen aan de cursus babymassage. Het is echt een aanrader, heerlijke activiteit om te doen. Ondanks drukke dagen even een moment van rust voor jezelf en je kindje. Verbinden, ontspannen, bewust worden. Sabine begeleidt je hier heel goed in en leert je hoe je je kindje kan laten ontspannen. Er is ruimte voor vragen en het delen van ervaringen, hele fijne ambiance!
Joyce