Foto's & reacties

4 juli 2017 - losse massage aan huis

Kasper heeft zo genoten van de massage! Het lijkt wel alsof hij nu nog blijer is :)

En het is ook zo fijn dat het in de vertrouwde omgeving plaatsvindt, door eigen papa of mama of ander vertrouwd gezicht. 
Kasper kan het alle baby's aanraden!

mama van Kasper

 

 

1 september 2017 - losse les babymassage

 

Super leuke babymassage les gehad met m'n dochter Ann. Laagdrempelig en goede begeleiding. Sabine doet het erg leuk. Veel aan gehad. Ann is een nog blijere baby. Dankjewel Sabine!

Mama van Ann

 

 

 

25 september 2017 - cursus babymassage

 

Leuke en leerzame cursus! Sabine neemt uitgebreid de tijd om je de juiste techniek aan te leren, waarbij aangeleerde technieken ook weer herhaald worden zodat je het goed onder de knie krijgt. Babymassage is een heerlijk ontspannen moment samen met je baby. Saar en ik heb genoten van deze momenten samen. En uiteraard masseer ik haar thuis nu ook, nog meer fijne momenten.

Mama van Saar


23 november 2018

De zwangerschapsmassage was heerlijk!
Ik hoop hem nog een paar keer te mogen ondergaan voordat we overgaan op de babymassage :)
IlonaCombinatie ontspanningsmassage en babymassage

Super lekker en ontspannen baby/mama massage gehad!
Aan de superlach van mijn zoontje was te zien dat hij er zichtbaar van genoot! Ik ga zeker een vervolg afspraak maken. Dankjewel Sabine.
Jamie

6 oktober 2017 - kennismakings les babymassage


Hele fijne, relaxte sfeer met alle aandacht voor mijn dochter. Tijdens de les werd er goed gekeken wat zij prettig vond en wat niet. Veel zin in de cursus!
mama van Lotte
4 december 2017- cursus babymassage

Wat een heerlijke momenten waren dat afgelopen november op de woensdagochtend! Dankjewel Sabine voor de fijne cursus babymassage.
Veel geleerd hoe een baby-tje, of eigenlijk een klein nieuw mensje op deze wereld te wereld, te masseren en haar lichaampje je laten ontdekken. 
Er was alle aandacht en tijd om te kijken wat mijn meisje fijn vond en even nodig had. Heel leuk om samen te doen, ook de interactie met andere cursusmama en mooie dochter was erg leuk!

Een aanrader voor een mooi moment samen!
Tot in het volgende jaar, dan komen we zeker nog een keer.9 mei 2018 - ontspanningsmassage


Totaal ontspannen met een licht slaaphoofd zit ik hier op de bank na te genieten van de heerlijke ontspanningsmassage die ik net van Sabine gekregen heb! 


In alle dagelijkse drukte van het gezinsleven, is het een heerlijk cadeautje om als Mama even neer te mogen ploffen en te mogen genieten van een massage in je eigen huis.

Ik zeg een grote, fijne aanrader voor iedere (vliegende) moeder! Bedankt Sabine!