Even voorstellen..

Sabine de Vos, kinderverpleegkundige en moeder van 2 dochters en 2 bonusdochters.

In mijn functie als kinderverpleegkundige heb ik jarenlang in het ziekenhuis gewerkt met pasgeborenen en kinderen tot 16 jaar oud. 
Door literatuurstudie en ervaringen in de praktijk kwam ik erachter hoeveel voordelen massage heeft voor kinderen. Zowel om onrust bij baby's te verminderen, maar ook bij medische klachten als darmkrampjes, voorkeurshouding en overstrekken kan je met massagetechnieken veel bereiken.

Massage werkt zeer effectief bij kinderen. Dat is de reden dat ik mij de afgelopen jaren breed heb ontwikkeld in verschillende soorten massages. Als basis was dit de opleiding sport- en wellnessmassage,  met als specialisaties: zwangerschapsmassage, babymassage en kindermassage


Ik vind aandacht voor je kindje en echt even stil staan bij elkaar heel belangrijk. De

interactie tussen ouders en kinderen is voor mij heel bijzonder en mooi om te zien.


Tijdens een babymassage les ben je echt contact aan het maken met je kindje.. Door
verschillende aanrakingen en bewegingen leer je je kindje beter kennen. Het speelse karakter van de oefeningen en het onderlinge contact dragen op een positieve manier bij aan de ontwikkeling van jouw kindje.

Het lichaamsbesef van je kindje wordt groter en de spieren en gewrichten blijven soepel.

Dit merk je ook als kinderen ouder worden; door massage leren kinderen hun lichaam beter kennen en daardoor goed hun grenzen voelen en dit kunnen aangeven. Kinderen voelen zich zelfverzekerder en zitten lekker in hun vel, waardoor ze makkelijker sociale contacten kunnen aangaan, makkelijker kunnen samenwerken en zich beter kunnen concentreren op school.

En.... Wie wil dat nou niet voor zijn kind?  Zullen we snel kennismaken?

Ik hoop jullie snel te zien voor een ontspannen moment voor jezelf of met jullie kind!